paardendomein-logo

0

Wonen koop, Vrijstaand ♘Verkocht
Paardenvoorzieningen: Weiland, boxen: 0
Perceel: 6270 m2, Woonoppervlak: 394 m2Referentienummer: 280

Zeer ruime te moderniseren karaktervolle villa met 4 slaapkamers op een perceel van 6270m².

Met een woonoppervlak van circa 400 m2 is de woning voor meerdere doeleinden geschikt. Het perceel van 200 meter diep heeft onder meer een gazon en een stuk bos waar u soms verrast wordt met het bezoek van reeën en ander wild. Aan de achterzijde van het perceel is de doorgang naar een wandelpad. Door dit ruime perceel is het object geschikt te maken voor het houden van paarden.

Indeling:

een inkomhal, een ruime leefruimte (91m²), een keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Op het onderste niveau bevindt zich een inkomhal, een leefruimte/extra slaapkamer, 2 slaapkamers waarvan 1 met aanpalende badkamer, een derde badkamer, een ruime bergruimte en een polyvalente ruimte. Via de hal is een geïsoleerde bergzolder bereikbaar (thans via vlizotrap) die zich over de volle breedte van het huis uitstrekt en zeer veel bergruimte biedt en gebruik als bijvoorbeeld hobbyruimte mogelijk maakt. De indeling van de woning is ook zeer geschikt voor ‘kangoeroe’ wonen.

Het object beschikt verder over een vrijstaand gebouw van 150 m2, waarin een garage voor meerdere auto’s en een aanpalende ruimte (voormalig zwembad).

Ligging:

De villa ligt in een groene omgeving vlakbij de dorpskern van Maria Ter Heide. EPC 264. De bereikbaarheid van de woning is uitstekend via de op korte afstand gelegen aansluiting met de E19/A16. Antwerpen is op ca. 20 minuten bereikbaar, Breda ca. 30 minuten, Rotterdam ca. 55 minuten.

Details

Land
België
Paarden voorzieningen
Weiland
Bouwjaar
1970
soort object
Wonen koop
Aantal boxen
0
Omgeving
bos, natuur, platteland
Woonoppervlak m2
394
Perceel m2
6270

Adres

Sint Jobsesteenweg 30, 2930 Brasschaat, België

Video

4141 hits Rapporteer vermelding Aanbevolen:

Reviews

Er zijn geen reviews op dit moment.

Toon meer

Adverteren

Advertentiemogelijkheden, klik hier

- Adressen, Banners, Vermeldingen

Contact

Algemeen: info@paardendomein.nl

Redactie: redactie@paardendomein.nl

Adverteren: adverteren@paardendomein.nl

Bedrijfsgegevens: Contact

Volg ons op: