paardendomein-logo

0

Hoogvliet, Rotterdam, Nederland
Referentienummer 187

Schilderijen, Tekeningen, Sculpturen ♡ Komt bij de klant

Paardenbeelden | Paardensportprijzen | Paardenkado's

Zoekt u een origineel paardenkado voor een échte paardenliefhebber, of een uniek paardenbeeld in brons? Ons doel is het maken en ontwerpen van gedetailleerde unieke paardenbeelden met karakter. U kunt onze paardenbeelden eenvoudig via de website BronzenPaarden.nl bestellen.

Op ons atelier maken wij paardenbeelden in verschillende uitvoeringen en onze paardenbeelden worden regelmatig ingezet als originele wedstrijdtrofee of paardensportprijs. Wij helpen ook u graag met het ontwerp en de realisatie van een unieke paardensportprijs of paardenbeeld voor uw evenement.

Bij BronzenPaarden.nl vindt u prachtige paardenbeelden, passend in elk interieur, als kado voor uzelf of voor een dierbare.

Onze bronzen paardenbeelden worden in kleine oplages gemaakt om het exclusieve karakter van onze beelden te behouden. De beelden zijn gesigneerd en van de hand van een bekende Nederlandse kunstenaar. Met een paardenbeeld van BronzenPaarden.nl heeft u niet alleen een mooi beeld in huis maar tegelijk een waardevast en authentiek kunstobject waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Neem vrijblijvend contact op of bekijk direct onze paarden!

Onze paardenbeelden worden regelmatig als paardensportprijs uitgereikt bij diverse paardenevenementen en wedstrijden. Wij hebben beelden gemaakt voor diverse opdrachtgevers. Voor één van onze eerste opdrachtgevers, het FEI, maakten wij de wereldbekertrofee voor het Paralympisch dressuur. Het eerste exemplaar is uitgereikt tijdens de Paralympische Spelen in 2008 in Beijing en is uitgereikt aan het best presterende landenteam op dat moment. Voor de paardensport in het algemeen maken wij unieke paardenbeelden en sportprijzen en voor elke discipline kunnen wij een passende en mooie paardensportprijs ontwerpen. Voor uw bedrijf en zakelijke relaties kunnen wij een paardenbeeld als persoonlijk relatiegeschenk in opdracht maken.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op of kijk op onze website voor onze beelden.

Tanja Den Boer

 http://bronzenpaarden.nl/

Details

Locatie
Komt bij de klant
Provincies
Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg

Adres

Hoogvliet, Rotterdam, Nederland
5100 hits Rapporteer vermelding Aanbevolen:

Reviews

Er zijn geen reviews op dit moment.

Toon meer

Adverteren

Advertentiemogelijkheden, klik hier

- Adressen, Banners, Vermeldingen

Contact

Algemeen: info@paardendomein.nl

Redactie: redactie@paardendomein.nl

Adverteren: adverteren@paardendomein.nl

Bedrijfsgegevens: Contact

Volg ons op: